Map

Vila de lux situata in zona Manastirea Galata, 300 mp utili, 1000 mp de teren

(0)

Iasi, Iasi 68 views iun. 07, 2024

$868,131.87 Selling

Overview
Last Updated iun. 07, 2024
Category Villa
Square 300 m²
Number of bedrooms 4
Number of bathrooms 3
Number of floors 1
Price $868,131.87
Description
Exclusive Real Estate Iasi oferă spre vanzare o proprietate superbă, formată dintr-o vilă și un teren de 1000 mp, situată în Iași, Nicolina, după OMV, în spatele complexului Belvedere, pe o alee foarte liniștită. Proprietatea dispune de toate utilitățile necesare, inclusiv gaz, apă, curent, canalizare și acces asfaltat.
Proprietatea este independentă energetic, dispunând de instalație de curent pentru 220 V și 380 V, instalație de panouri fotovoltaice de 7 kW și contract de prosumator.
Proprietatea este ideală pentru locuință individuală (utilizare actuală), dar și pentru alte activități, precum grădiniță, cămin de bătrâni, sediu de firmă etc.
Vila este organizată astfel:
- Parter: hol generos la intrare cu acces la baia de serviciu, living spațios cu ieșire pe o terasă de 25 mp, șemineu, dining space, un birou, o bucătărie mare și o baie.
- Etaj: dormitor matrimonial cu baie și dressing, ieșire pe terasa de 18 mp. Tot la etaj avem alte două dormitoare, fiecare cu acces la baie și dressing.
- Pod pe toată suprafața casei, necompartimentat, utilizat pentru depozitare.
Vila are o structură pe cadre de beton, ceea ce permite deschideri mari, iar toate amenajările sunt de calitate superioară. Vila a fost recent renovată și reamenajată.
Organizarea interioară și exterioară a vilei a fost gândită pentru a fi practică, plăcută, caldă, apropiată de natură și ținând cont de realitățile vieții de zi cu zi.
Spațiul exterior este organizat în mod rustic și cuprinde următoarele:
- gard dublat de gard viu ce oferă intimitate.
- poartă mare, poartă mică cu automatizare și telecomandă
-alee de acces auto spre parcare
-parcare acoperită pentru 3 autoturisme plus 3 locuri de parcare separate pentru oaspeți.
-clădire separată având suprafața de 35 mp compartimentată exact ca un apartament cu o cameră, iar aici avem și un beci din piatră naturală pentru vin, conserve etc.
-gazon, arbuști și pomi fructiferi, trandafiri
-clădire foișor acoperit având suprafața de 40 mp izolat și încălzit cu zonă de gătit, grătar din piatră, loc de luat masa.
-magazie pentru unelte, utilaje, depozitare lemne.
Toate amenajările exterioare sunt întreținute și de bună calitate.
Proprietatea poate fi închiriată pentru a fi folosită și în scop comercial. Se asigură consultanță pentru diferite activități și obținerea de autorizații pentru activități didactice de grădiniță, dar și cămin de bătrâni.
Preț: 790 000
Cristian   

Features

Wifi

Parking

Balcony

Garden

Security

Air Conditioning

Central Heating

Laundry Room

Pets AllowLocation

Şoseaua Iaşi - Voineşti 24, IașiShare this property:Write a review

Please log in to write review!